Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT) la Clinica MedicalTop Bacau - adaugat in: 13-11-2020

NOU !!! Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT) la Clinica MedicalTop Bacau

Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT), ajuta la explorarea imagistica a plamanilor si depistarea leziunilor pulmonare rezultate in urma infectiei cu virusul COVID-19.

Dintre investigatiile imagistice, tomografia computerizata de inalta rezolutie (HRCT) reprezinta investigatia de cea mai mare calitate in evaluarea leziunilor pulmonare ulterioare infectiei COVID-19 și ajuta in special la monitorizarea in serie a persoanelor care au invins boala.

NOU !!! Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT) la Clinica MedicalTop Bacau

Despre utilizarea acestui tip de investigație la persoanele infectate, sau care au fost infectate cu COVID-19, putem spune ca este cea mai recomandata și performantă metoda, a explicat dr. Nita Bogdan, medic primar radiologie și imagistica medicală, specialist in cadru clinicii MEDIACALTOP.

In Statele Unite explorarea HRCT intra in protocolul preoperator chiar si in cazul unui test PCR negativ .

NOU !!! Tomografia Computerizata, High-resolution CT (HRCT) la Clinica MedicalTop Bacau

Vă așteptăm in clinica noastră - MEDICALTOP, unde avem cel mai performant Computer Tomograf de inalta rezoluție ( HRCT ) pentru depistarea și evaluarea corecta a leziunilor pulmonare cu infecția COVID-19, necesara si pentru persoanele care au invins boala pentru a se asigura ca nu au rămas cu leziuni pulmonare in urma infecției cu COVID-19.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Poti descarca formularul standard in format pdf de aici, il poti completa si ulterior trimite la adresa sau poti completa formularul de mai jos:

 
 
* Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Cabinet Medical Boana s.r.l. in conformitate cu Politica de confidentialitate