Ginecologie


NOU!!! Echipament medical de ultima generatie cu ajutorul caruia se pot realiza videocolposcopii. 

Ginecologia este o specialitate care se ocupa cu bolile sistemului reproductiv feminin (uter, vagin, ovare). Policlinica "Medicaltop" furnizeza o paleta larga de investigatii diagnostice in specialitatea ginecologie: analize de laborator, ecografie endovaginala si abdominala, colposcopie, videocolposcopie. Examenul citologic vaginal este examenul de baza in screeningul cancerului de col unul dintre cele mai frecvente forme de cancer din randul populatiei feminine.

Clinica Medicaltop Bacau - cabinete medicale specializate - Ginecologie

Nou! Efectuam investigatie morfologie fetala

Morfologia fetala reprezinta cea mai detaliata evaluare ecografica a fatului, astfel este posibil sa stii chiar din primele saptamani de sarcina, ce se intampla cu bebelusul tau, daca este sanatos si ce complicatii pot aparea mai tarziu.

Pentru orice organism in formare exista riscul de a dezvolta anumite defecte ce pot duce la aparitia unor malformatii congenitale. O parte dintre acestea se pot detecta din al doilea trimestru de sarcina prin intermediul morfologiei fetale.

Aceasta investigatie depisteaza 80% din totalul malformatiilor fetale, a explicat dr. Chetrar Vadim, medic primar ginecologie, specialist in cadrul clinicii MedicalTop.

Personal specializat:

DR. MARIUS POPA

MEDIC SPECIALIST GINECOLOGIE

Orar clinica:

Marti si Vineri: 14.00 - 18.00

DR. SIMINA VEGHES

MEDIC PRIMAR GINECOLOGIE

Orar clinica:

Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri: 11.00 - 14.00

DR. VADIM CHETRAR

MEDIC PRIMAR GINECOLOGIE

Orar clinica:

Luni, Marti, Miercuri: 08.00 - 10.00 si 16.00 - 18.00
Joi, Vineri: 08.00 - 10.00

Telemedicina accesand: https://www.medgo.ro/

Poti descarca formularul standard in format pdf de aici, il poti completa si ulterior trimite la adresa sau poti completa formularul de mai jos: