Nefrologie

Clinica Medicaltop Bacau - cabinete medicale specializate - Nefrologie Nefrologia este ramura medicinei interne care se ocupa cu studiul patologiei renale. Majoritatea bolilor ce afecteaza rinichii nu sunt limitate doar la organ ci mai degraba sunt afecțiuni sistemice. Rolul nefrologiei este diagnosticarea bolilor rinichilor si tratamentul acestora (medical, dializa) precum si urmarirea pacientilor transplantati renal. Mai mult decat atat, majoritatea nefrologilor se considera specializati în tratarea tulbursrilor electrolitice si a hipertensiunii. Avand in vedere ca majoritatea bolilor renale sunt cronice, se poate afirma că nefrologii "imbatranesc" alaturi de pacientii lor.

Personal specializat:

DR. ALINA LOREDANA CHIRCULESCU

MEDIC PRIMAR NEFROLOGIE

Orar clinica:
Marti: 17.00 - 19.00

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Poti descarca formularul standard in format pdf de aici, il poti completa si ulterior trimite la adresa sau poti completa formularul de mai jos:

 
 
* Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Cabinet Medical Boana s.r.l. in conformitate cu Politica de confidentialitate